top of page

Training Blij uit je bed, fluitend naar je werk

Je wilt het vanaf vandaag anders, maar je weet niet hoe?

Je zit niet lekker in je vel, je bent snel van slag, staat niet meer zo stevig met je beide benen in je werk en hebt moeite om 'alle ballen in de lucht te houden.'  Deze driedaagse training is geschikt voor medewerkers die weinig veerkracht en eigen regie ervaren. Met deze training en (optionele) coaching krijg je voldoende handvatten om jezelf (weer) op 1 te zetten. Je leert aan welke knoppen je zelf kunt draaien om meer werkgeluk te ervaren.

Investeren in jouw werkgeluk

 Wanneer je investeert in jouw persoonlijke werkgeluk, merk je dat je 

  • blij uit je bed stapt en fluitend naar het werk gaat.

  • je voldaan voelt na een werkdag en toch ook energiek thuiskomt, omdat je een goede werk-privébalans en ritme ervaart. Lekker in je vel op je werk, betekent meer energie in je persoonlijke tijd.

  • je gezien, gehoord en gewaardeerd voelt door je collega's en leidinggevende, want je durft het gesprek aan te gaan en vertelt hen wat je nodig hebt.  

  • wordt ingezet op jouw talenten. Je ontdekt niet alleen waar je goed in bent, maar ook waar je energie van krijgt in je werk. Hoe meer een taak past bij jouw drijfveren, hoe meer voldoening je uit de taak haalt.  

  • eigen regie ervaart in je werk, omdat je leert waar je en wanneer je invloed hebt. 

Wat zijn de resultaten hiervan?

Investeren in jouw werkgeluk betekent

  • dat je goed voor jezelf zorgt, zonder de ander te vergeten.

  • dat collega's het prettig vinden om met je samen te werken, want ze weten wat ze aan je hebben.

  • dat je straalt op je werk en dat ook uitstraalt. 

  • een verbetering van jouw kwaliteit van het werk. Door het ervaren van positieve emoties ga je meer mogelijkheden zien en sta je meer open voor ideeën van anderen. Dit wordt het Broaden and Buildeffect genoemd.

 Kortom de training  Blij uit je bed, fluitend naar je werk richt zich op jou! 

 

Waarom Uniek Werkgeluk?

Direct vanaf ons eerste contactmoment ervaar je mijn talent; persoonlijke interesse en betrokkenheid. Ik ga met je in gesprek, luister actief en oordeelloos en stel je graag reflecterende vragen die je aan het denken zetten. Je voelt je gezien en gehoord. Ik doe er alles aan om samen met jou jouw werkgeluk te verbeteren, We gaan samen aan de slag om jouw werkgeluk om te zetten in tastbare acties. Wanneer je kiest voor training en coaching, ga je gedurende ongeveer een half jaar, onder mijn begeleiding, werken aan jouw persoonlijke groei, leren en streven naar een toekomst waarin je met beide benen stevig in je

werk staat en met passie en bevlogenheid jouw vak kunt uitoefenen. Dit doe je samen met een paar collega's die hetzelfde ervaren als jij. Door samenwerkend te leren kom je verder dan wanneer je het alleen moet doen. 

Programma

Het programma bestaat uit drie trainingsdagen waarin we starten met een uitgebreide werkgelukscan. We bespreken de scan en we bepalen aan de hand van de uitkomsten wat je nodig hebt in je training. We maken samen een doelgericht en vooral praktisch plan en veranderverhaal, waarmee je steeds in kleine stapjes gaat oefenen. Je evalueert en reflecteert op je eigen handelen en stelt jouw plan bij. Hierdoor wordt het een training op maat voor alle deelnemers. Na de training kun je zelf aan de slag op de werkvloer. 

Dus wil je ook blij uit je bed en fluitend naar je werk? Investeer in jezelf en vraag deze training aan via jouw leidinggevende of via de HR-adviseurs van jouw organisatie. Bij een deelname van minimaal 6 medewerkers gaan we van start! 

 

P.S.: Ben je een HR-adviseur, een adviseur leren en ontwikkelen of een opleidingscoördinator die interesse heeft om deze training in het scholingsprogramma op te nemen? Neem contact met me op via onderstaande button. 

 

Incompany training:

Op aanvraag, op maat gemaakt

Prijs in overleg

Trainingsdag: 

Maandag of donderdag

Tijd: 9.30 uur - 15.30 uur

Locatie:

Omgeving Zuidwest Drenthe

Meppel - Ruinen - Hoogeveen 

Inclusief: 

Koffie, thee, lesmaterialen, uitgebreide lunch, in natuurlijke omgeving.

bottom of page